FOLIJOS IR VIRTUVINIŲ RANKŠLUOSČIŲ DOZATORIUS ORION-ORION-Virtuviniai įrankiai

FOLIJOS IR VIRTUVINIŲ RANKŠLUOSČIŲ LAIKIKLIS ORION

34,25 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Maisto plėvelės, aliuminio folijos ir popierinių rankšluosčių laikiklis. Viršutinė dalis gali būti naudojama kaip lentynėlė prieskoniams, kepimo popieriui ir pan. Įrengti 2 peiliukai folijai pjaustyti.

Medžiaga: plastikas, metalas

Matmenys: 38 x 8 x 25 cm

Išsami informacija:

  • Sieninis - maistinės plevelės, aliuminio folijos ir popierinių rankšluosčių laikiklis, skirtas montuoti ant sienos. Pagamintas iš aukščiausios kokybės baltos ir pilkos spalvos plastiko. Laikiklio matmenys 38 x 8 x 25 cm.
  • Patogu - suteikia greitą prieigą prie maistinės plėvelės, virtuvinių rankšluosčių ir aliuminio folijos. Turi du peiliukus, kad būtų patogu pjaustyti foliją.
  • PRAKTIŠKA - Viršuje yra lentynėlė, kurioje galima laikyti prieskonius, kepimo popierių ir kt.
  • LENGVAI MONTUOJAMAS - Laikiklį galima prisukti arba priklijuoti prie nesutepto paviršiaus. Į komplektą įeina tvirtinimo medžiaga.
  • LENGVA ĮRENGTI - Laikiklis idealiai tinka naudoti kiekvienuose namuose ir viešojo maitinimo įstaigose. Juo bus galima patogiai naudoti maistinę plėvelę, aliuminio foliją ir popierinius rankšluosčius.

Sieninis folijos ir popierinių rankšluosčių laikiklis. Patogu naudoti. Dozatorius padeda lengvai išimti reikiamą maistinės plėvelės ir aliuminio folijos kiekį. Peiliai užtikrina, kad reikiamas folijos kiekis būtų supjaustytas saugiai. Įrengtas popierinių rankšluosčių laikiklis. Viršutinėje dalyje yra papildoma lentynėlė, kurioje galima laikyti kepimo popierių, nedidelius prieskonių indelius arba smulkius virtuvės reikmenis (pvz., laikmatį). Naudinga bet kurioje virtuvėje, įskaitant profesionalias virtuves. Originalus čekų prekės ženklo "Orion" gaminys. Pagaminta pagal Europos standartus.

ORION
154001

Specifiniai Kodai

FOLIJOS IR VIRTUVINIŲ...

34,25 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį