Troškintuvai

Įvairių tipų troškintuvai skaniausiam, minkščiausiam ir aromatingiausiam patiekalui. Čia rasite nesvylančių akmens masės troškintuvų, didelių keraminių puodų - čenakinių ir špižinių troškintuvų, kuriuos panorėję galite naudoti net ant laužo. Ir nepamirškite - kaskart apsipirkdami dalyvaujate lojalumo programoje, kuri leis Jums susigrąžinti išleistus pinigus! O dovanos prie kiekvieno užsakymo ir nemokamas prekių pristatymas visoje Lietuvoje padarys apsipirkimą dar malonesniu!

Aktyvūs filtrai

---
Troškintuvai - gana universalūs puodai, kuriuose galima ne tik troškinti, bet ir kepti ar virti maistą. Šie puodai neretai būna pritaikyti ir naudojimui orkaitėje.
---
Renkantis troškintuvą, svarbu įsivertinti, kokį kiekį maisto gaminate - vienam ar dviem asmenim, ar visai šeimai. Nuo to priklausys, kokio skersmens bei talpos troškintuvą pirkti.
---
Troškintuvai gali būti pagaminti iš akmens masės, keramikos, ar ketaus. Ketaus puodai ar troškintuvai - itin ilgaamžiai, juos lengva prižiūrėti bei valyti, jie atsparūs braižymams bei tolygiai paskirsto karštį. Nors kiek sunkoki bei brangesni nei įprasti indai, špižiniai puodai jums tarnaus daugelį metų. Keramikiniai troškintuvai - irgi populiarus variantas. Šie troškintuvai ne tokie ilgaamžiai kaip ketaus troškintuvai, tačiau yra ekologiški, saugūs žmonėms bei aplinkai, o ir ant stalo gražiai žiūrisi. Čenakinės - moliniai indeliai čenakams gaminti - taip pat yra vienas iš troškintuvų tipų.

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį