STALO ĮRANKIŲ NUSAUSINTUVAS ORGANIZATORIUS VIRTUVĖS PEILIAMS 229074-VILDE-2022 LAIKINA

STALO ĮRANKIŲ DŽIOVYKLĖ - STOVAS VIRTUVĖS PEILIAMS 229074

14,53 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

  • PATVIRTINAS - stalo įrankių ir virtuvės reikmenų talpykla. Pagamintas iš aukštos kokybės juodos spalvos plastiko su grafito intarpais. Itin lengvas. Konteinerio matmenys 14 x 12,5 x 23 cm.
  • VERSATILUS - Puikiai tinka stalo įrankiams nusausinti ir laikyti, taip pat kaip virtuvės reikmenų stovas. Jo dėka stalo įrankiai ir indai turės savo vietą.
  • PRAKTIŠKA - Jame yra trys praktiški skyriai, suformuoti ištraukiamu įdėklu, be to, viršutinėje indo dalyje yra speciali vieta peiliams laikyti. Konteinerio dugne yra skylės vandeniui nutekėti. Ištraukę įdėklą, gausite indą su viena skyle. Be to, dugne yra ištraukiamas padėklas, kuris padės lengviau palaikyti švarą konteineryje.
  • LENGVA VALYTI - dėl specialios konstrukcijos indai nestovi vandenyje ir vanduo nenubėga ant virtuvės stalviršio. Valyti indą labai patogu.
  • KLASIKINIS DIZAINAS - stalo įrankių dėklas yra klasikinio dizaino. Jis yra madingos spalvos. Jis bus dekoratyvus elementas kiekvienoje virtuvėje.

Stalo įrankių padėklas, tvirtai pagamintas ir kartu lengvas. Lengvai valomas ir patogus naudoti. Turi ištraukiamą įdėklą, kuris sukuria papildomos vietos daiktams laikyti. Puikiai tinka ne tik plautiems stalo įrankiams laikyti, bet ir kaip įrankių ar peilių organizatorius. Originalus "Vilde" gaminys. Pagaminta pagal Europos standartus.

VILDE
229074

Specifiniai Kodai

STALO ĮRANKIŲ DŽIOVYKLĖ -...

14,53 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį