Maisto Termometras KINGHOFF
El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard
Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.
Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją
Mes retai suvokiame, kokia svarbi ir nepakankamai įvertinta veikla ruošiant patiekalus yra profesionaliai išmatuoti jų temperatūrą terminio apdorojimo metu. Dažniausiai pasikliaujame savo, deja, dažnai nepatikimais jausmais. Dažnai patiekalui įvertinti naudojame regėjimo ir kvapo pojūčius. Tačiau ar galime ką nors pasakyti apie tai, kas vyksta viduje? Tai ypač svarbu didesniems keptos mėsos kepsniams. Mes galime pjaustyti mėsą kepimo metu, bet tada mes vertiname savo akimis, o ne matuojame. Šioje situacijoje mums padeda profesionalūs virimo termometrai. Paprastai tai yra specializuoti skaitikliai, specialiai sukurti maisto temperatūrai matuoti. Jie turi zondą, kuris dedamas į keptą mėsą. Jo dėka mes galime sužinoti maisto temperatūrą viduje.
Kepimo metu maistas turi pasiekti tinkamą temperatūrą:
jautiena turėtų pasiekti min. 63 ° C;
paukštiena ir kiauliena - min. 74 ° C temperatūroje mažiausiai 2 minutes;
Temperatūra turėtų būti matuojama maisto centre - zondas turi būti storiausioje mėsos dalyje - toliau nuo kaulų. Jei gaminys yra netaisyklingos formos arba jį sudaro keli ingredientai, temperatūra turi būti matuojama keliose vietose.
Specifikacija:
- Termometras pagamintas iš nerūdijančio plieno.
- Skydas su gyvūnų motyvais.
- Tikslumą patvirtina sertifikatas.
- Ciferblato skersmuo apie 5 cm.
- Visas ilgis apie 14 cm.
- Nurodo temperatūrą nuo 0C iki 120C.
Charakteristikos
- Pristatymas
- 4 - 8 d.d.
- Gaminio Medžiaga
- Nerūdijantis plienas
Specifiniai Kodai