3 PAKOPŲ PALĖPĖS UŽKANDŽIŲ LĖKŠTĖ-EXCELLENT HOUSWARE-Lėkštės ir Indai

3 AUKŠTŲ UŽKANDŽIŲ LĖKŠTĖ

41,92 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Serviravimo lėkštė mėsainiams, sūriams, pyragaičiams, vaisiams, užkandžiams. Ji yra 3 lygių su 3 padėklais, pagamintais iš bambuko medienos, metalinės konstrukcijos. Į komplektą įeina dubuo.

  • EFEKTYVUS - serviravimo ir eksponavimo lėkštė sukomplektuota su dubeniu. Lėkštė yra 26,5 cm aukščio ir įspūdingos formos. Idealiai tinka pyragams, pyragaičiams, vaisiams ir šaltiems užkandžiams, mėsai, sūriams ar kitiems užkandžiams. Išoriniai lėkštės matmenys 32 x 32 x 26,5 cm. Komplekte yra vienas 40 ml talpos dubenėlis, kurio matmenys 6,5 x 6,5 x 3 cm.
  • Tvirta - konstrukcija pagaminta iš juodos spalvos metalo. Lėkštės pagamintos iš bambuko medienos, o dubenėlis - iš juodos spalvos keramikos. Stovi ant stabilios konstrukcijos, pagrindas yra 13 x 13 cm kvadrato formos.
  • 3 - LYGIS - Įrengti keturi kvadratinės formos padėklai, o viename iš jų yra speciali vieta dubeniui. Kiekvieno padėklo matmenys - 14,5 x 14,5 cm. Dėl trijų lygių galime gražiai eksponuoti ant jo padėtus produktus, o padėkliukai sudaro įspūdį, tarsi būtų pakibę ore.
  • DEKORATYVUS - puikiai atrodo ant stalo, yra neįprastos formos, todėl puikiai papuoš stalą ir jūsų indus. Ant jo puikiai atrodys keksiukai, sausainiai, įvairūs desertai, taip pat užkandžiai, sūrio ir šaltos mėsos lėkštės. Pridedamas dubenėlis leis patraukliai sudėti padažus, užtepėles ar užkandžius.
  • LENGVA NAUDOTI - lengva valyti ir patogu naudoti. Lėkštę lengva perkelti naudojant rankeną lėkštės viršuje. Neplaukite indaplovėje, kad galėtumėte tinkamai naudoti.

Trijų aukštų serviravimo ir eksponavimo lėkštė su dubenėliu užtepėlėms ar padažams. Tvirtai pagaminta. Ant jos puikiai atrodo užkandžiai ir saldumynai. Ją galima naudoti įspūdingai patiekti sūrius ir mėsą. Lėkštė idealiai tinka saldiems stalams ruošti, dėl jos ant stalo galite eksponuoti saldumynus ir sūrius užkandžius. Ši lėkštė yra originalios formos ir yra puiki alternatyva klasikinėms apvalioms lėkštėms. Turėdama tris lygius, ji neužima daug vietos ant stalo. Madingos spalvos, derinant medieną ir juodą spalvą. Dera prie bet kokio interjero. Tinka naudoti namuose ir profesionalams. Pagaminta pagal Europos standartus.

EXCELLENT HOUSWARE
139213

Specifiniai Kodai

3 AUKŠTŲ UŽKANDŽIŲ LĖKŠTĖ

41,92 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį