PRIESKONIŲ STOVAS + POPIERINIŲ RANKŠLUOSČIŲ LAIKIKLIS 229060-VILDE-Dubenėliai ir Indeliai

PRIESKONIŲ STOVAS + POPIERINIŲ RANKŠLUOSČIŲ LAIKIKLIS 229060

55,31 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Universali lentyna su rankšluosčių laikikliu, idealiai tinka virtuvėje indams, aksesuarams, prieskoniams ir kt.
  • Ši praktiška sieninė lentyna padės sutvarkyti virtuvės erdvę, joje yra popierinių rankšluosčių laikiklis ir vieta prieskoniams, maisto produktams ar kitiems virtuvės reikmenims. Bendrieji matmenys - 32 x 10 x 18 cm.
  • TIKRA KONSTRUKCIJA - lentyna yra nerūdijančio plieno, pagaminta iš juodais milteliais dažyto metalo, kuris teigiamai prisideda prie visos konstrukcijos stabilumo ir tvirtumo. Papildomi elementai pagaminti iš bambuko medienos.
  • DAUGIAFUNKCINĖ - lentyną taip pat galima naudoti smulkiems daiktams, kanceliarinėms prekėms, maisto ar prieskonių indeliams laikyti.
  • INDUSTRIALUS STILIUS - Dėl geometrinės formos lentyna puikiai atrodys moderniuose, industriniuose ir glamūriniuose kambariuose.
  • Lengvai montuojama - lentyna turi dvi kilpas ir gali būti pakabinama tradiciniais varžtais (įtraukti į komplektą) arba lipniomis vinimis (neįtraukti į komplektą).

Virtuvinė pakaba popieriniam rankšluosčiui su lentynėle, ant kurios galime laikyti, pavyzdžiui, indelius su prieskoniais. Originalus pramoninis LOFT stiliaus dizainas. Lentyna turi dvi kilpas ir gali būti kabinama tradiciniais varžtais arba lipniomis vinimis (į komplektą neįeina). Originalus "Vilde" prekės ženklo gaminys. Pagamintas pagal Europos standartus.

VILDE
229060

Specifiniai Kodai

PRIESKONIŲ STOVAS +...

55,31 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį