PIENO PRIKAISTUVIS 750ml
El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard
Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.
Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją
Plieninis pieno prikaistuvis, kuris gali tarnauti kaip būdas šiltam pienui prie kavos patiekti ir pienui suputoti espreso kavos aparatuose su garų antgalio pagalba. Kaip visi žinome, pieną geriausia putoti metaliniame ąsotėlyje su tinkamu snapeliu, kad gautume geros konsistencijos pieną ir galėtume jį gražiai ir tvarkingai supilti į kavą. Ąsotis turi latte art pritaikytą snapelį, kuris idealiai tinka pienui putoti ir cappuccino kavai ruošti.
Medžiaga: nerūdijantis plienas
Matmenys: skersmuo 9,5 cm, aukštis 12 cm
Talpa: 750 ml
Išsami informacija:
- Įranga: pieno prikaistuvis, skirtas pienui patiekti ir suplakti
- Su rankena ir snapeliu, kad būtų lengva pilti.
Kaip tobulai išplakti pieną?
- Supilkite šaltą pieną į prikaistuvį. Įsitikinkite, kad jo nėra per daug - išplakto pieno tūris padvigubės, todėl jam turi likti vietos.
- Šiek tiek pakreipkite pieno ąsotį ir įkiškite į jį antgalį - jis turi būti šiek tiek žemiau pieno paviršiaus.
- Įjunkite aparatą ir ąsočiu sukamaisiais judesiais suplakite pieną. Antgalis visą laiką turi būti šiek tiek žemiau paviršiaus.
- Kai pienas pradės putoti ir jo tūris padidės, perkelkite antgalį šiek tiek giliau, kad pašildytumėte apatinį pieno sluoksnį.
- Ideali temperatūra yra apie 65-70 °C. Tokioje temperatūroje ištirpsta piene esanti laktozė, kuri suteikia pienui saldų skonį. Aukštesnėje temperatūroje baltymai sutirštėja ir putoja. Kartais baristos naudoja specialius termometrus, įdėtus į prikaistuvius. Tikriausiai tokio neturite, todėl tiesiog nustokite kaitinti, kai ąsotis tampa nemaloniai karštas.
- Galiausiai švelniai trinktelkite prikaistuvį į stalviršį, kad pieno burbuliukai šiek tiek sumažėtų. Atlikta! Pieno galima įpilti į espreso kavą, kad pasigamintumėte kapučino, latte ar kitą kavą.