PIENO PILDYMO PELENO BAZONAS 150ml-ORION-Cukrinės

PIENO PRIKAISTUVIS 150ml

13,57 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Pieno indas su rankena iš nerūdijančiojo plieno. Jame yra praktiškas snapelis, kuriuo galima pamatuoti reikiamą grietinėlės ar pieno kiekį. Tinka prie visų stalo indų.
  • NAUDINGAS - prikaistuvis naudingas patiekti arba pašildyti pieną ar kavos grietinėlę. Prikaistuvio matmenys 9 x 6 x 6 cm, jos talpa - 150 ml.
  • Tvirta - pagamintas iš aukščiausios kokybės sidabro spalvos nerūdijančiojo plieno. Prikaistuvis yra tvirtas ir ilgaamžis.
  • LENGVAI NAUDOJAMAS - turi praktišką snapelį ir patogią rankeną, kad būtų lengva nešti ir pilti.
  • PRAKTIŠKA - prikaistuvis tinka pienui plakti, kad susidarytų pieno puta kavai su pienu, pavyzdžiui, kapučino ir latė.
  • DEKORATYVUS - prikaistuvis taps gražia stalo ir virtuvės puošmena. Jis derės prie bet kokių stalo indų.

Pieno prikaistuvis visiškai pagamintas iš nerūdijančio plieno. Juo galėsite pamatuoti reikiamą pieno ar grietinėlės kiekį mėgstamai kavai. Itin naudingas ne tik patiekti, bet ir suplakti pieną. Jis gražiai atrodo ant stalo. Puikiai derės prie kitų stalo indų. Originalus čekų prekės ženklo "Orion" gaminys. Pagamintas pagal Europos standartus.

Kaip tobulai išplakti pieną?

  1. Supilkite šaltą pieną į prikaistuvį. Įsitikinkite, kad jo nėra per daug - išplakto pieno tūris padvigubės, todėl jam turi likti vietos.
  2. Šiek tiek pakreipkite pieno ąsotį ir įkiškite į jį antgalį - jis turi būti šiek tiek žemiau pieno paviršiaus.
  3. Įjunkite aparatą ir ąsočiu sukamaisiais judesiais suplakite pieną. Antgalis visą laiką turi būti šiek tiek žemiau paviršiaus.
  4. Kai pienas pradės putoti ir jo tūris padidės, perkelkite antgalį šiek tiek giliau, kad pašildytumėte apatinį pieno sluoksnį.
  5. Ideali temperatūra yra apie 65-70 °C. Tokioje temperatūroje ištirpsta piene esanti laktozė, kuri suteikia pienui saldų skonį. Aukštesnėje temperatūroje baltymai sutirštėja ir putoja. Kartais baristos naudoja specialius termometrus, įdėtus į prikaistuvius. Tikriausiai tokio neturite, todėl tiesiog nustokite kaitinti, kai ąsotis tampa nemaloniai karštas.
  6. Galiausiai švelniai trinktelkite prikaistuvį į stalviršį, kad pieno burbuliukai šiek tiek sumažėtų. Atlikta! Pieno galima įpilti į espreso kavą, kad pasigamintumėte kapučino, latte ar kitą kavą.
      ORION
      153663

      Specifiniai Kodai

      PIENO PRIKAISTUVIS 150ml

      13,57 €
      Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

      Naujos Paskyros Kūrimas

      Jau turite paskyrą?
      Prisijungti Arba Priminti slaptažodį