• Nauja

Lenktinis peilis BLACK FOX JIMSON

91,00 €
Su PVM
Kiekis
Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Peilis supakuotas dailioje kartoninėje dėžutėje su magnetiniu pritraukėju, kuri puikiai tinka dovanoti bet kokia proga!

Itališko dizaino derinimas su ilgamete FOX patirtimi gaminant peilius rezultatas. Patvarus „Liner Lock“ mechanizmas su dviem būdais, kaip atidaryti ašmenis, naudojant piršto griovelį ir svirties skirtuką. Supakuota elegantiškoje dovanų dėžutėje.

Ašmenys - šiek tiek išlenktas amerikietiškas Tanto profilis su pažymėtu ašmenų pilvuku. Užbaigta Stone Washed danga, maskuojančia smulkius įbrėžimus. Pagaminta iš patvaraus 440 nerūdijančio plieno su anglies priedu. Lygūs peiliai (paprasto tipo) pagamintas naudojant plokščią šlifavimą, kad būtų užtikrinta puiki geometrija, stiprumas ir pjovimo galimybės. Atviroje padėtyje šlifuoklis tarnauja kaip apatinė apsauga (vienpusė rankena), apsauganti ranką nuo paslydimo ant ašmenų.

Rankena – patogi, tekstūruotos juodos spalvos apmušalas. Pagaminta iš patvaraus, pažeidimams, chemikalams ir temperatūrai atsparaus G10 plastiko. Atvira konstrukcija sumažina svorį, lengva valyti. Išpjovos įdėklose leidžia intuityviai pasiekti užrakto atleidimo mechanizmą. 

„Fox Knives“ ir „Oreste Frati S.R.L.

„Fox Knives“ – bene žinomiausias italų kompanijos „Oreste Frati S.R.L.“, įkurtos 1977 metais Italijos Maniago mieste, prekės ženklas. Įkūrėjas – Oreste Frati, kurio vardas ir pavardė lėmė įmonės pavadinimą. Įmonės istorija – tai įkūrėjo ir jo komandos patirties suma, daugybė įvykdytų gamybinių projektų, pristatytos ir apdovanojimus pelniusios naujovės, evoliucija, atvedusi į klestinčią ir pasaulyje gerai žinomą peilių įmonę. .

Šiandien FOX grupę sudaro: FOX Cutlery ir DEFCON5.

FOX Knives veikla glaudžiai susijusi su šių prekių ženklų plėtra: FOX Knives, Black FOX, FKMD, FOX Edge, DUE CIGNI (virtuviniai peiliai).

Fox knives
BF-743

Specifiniai Kodai

Lenktinis peilis BLACK FOX...

91,00 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį