• Nauja

Peilių rinkinys Samura Reptile SRP-0230

278,60 €
Su PVM
Kiekis
Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Šis unikalaus dizaino 3 dalių Samura Reptile peilių rinkinys tiks bet kurioje virtuvėje. Naudodami šį peilių rinkinį jūs tikrai įvertinsite  jo ergonomiką, išskirtinį dizainą ir matysite puikius jūsų darbo rezultatus.

• Klasikinis šefo peilis Samura Reptile su puikiai subalansuota geometrija, 200 mm ašmenys skirti sunkioms kulinarinėms užduotims, reikalaujančioms daugiau pastangų. Patogi rankena ir itin lengvas svoris kartu su kietu plienu leidžia kaip niekad lengvai produktus smulkinti, pjaustyti kubeliais ar griežinėliais.

• Pagalbinis peilis Samura Reptile  skirtas kasdieninėms kulinarinėms užduotims atlikti.  Jo aštrumas ir optimalus dydis užtikrina patogumą lupant, pjaustant ir ruošiant įvairius maisto produktus tolimesniems gaminimo etapams, taip pat dekoruojant patiekalus.

• Samura Reptile duonos peilio grožis – itin aštrūs, dantyti, 380 mm ašmenys, kurie vienodai lengvai susidoroja su šaldytais produktais ar ką tik iškeptais duonos gaminiais ir pyragaičiais jų nesutraiškydami. Be to, jis taip pat gali būti naudojamas pjauti sultingiems minkštiems vaisiams ir daržovėms, nepaliekant suplėšytų kraštų.

Supakuoti gražioje dėžutėje- šis peilių rinkinys yra geidžiama dovana jūsų artimiesiems ar draugams, mėgstantiems maisto gamybą.

Samura
SRP-0230

Specifiniai Kodai

Peilių rinkinys Samura...

278,60 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį