• Nauja

5 peilių rinkinys Harakiri SHR-0250B

130,20 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

 "HARAKIRI" yra turbūt geriausia kainos/kokybės santykio  Samura serija.  Peiliai pasižymi gera kaina, yra labai patikimi ir ilgaamžiai, juos galima pasirinkti kasdieniniam naudojimui ne tik namuose, bet ir profesionalioje kavinių ir restoranų virtuvėje.

Šių peilių geležtė yra pagaminta iš specializuoto viensluoksnio  AUS-8  plieno, kuris žinomas dėl savo tvirtumo ir antikorozinių savybių. Peilio ašmenys yra optimaliai kieti (58 HRC), todėl leidžia ilgą laiką išlaikyti nepriekaištingą pjovimo efektyvumą.

HARAKIRI serijos peilių rankena yra labai patogi ir leidžia kontroliuoti jo valdymą. Kriaunos pagamintos iš netoksiško, drėgmei ir karščiui atsparaus ABS plastiko, kuris nereaguoja į šarmus ar rūgštis.

Šios serijos peiliai suprojektuoti įprastu japonišku stiliumi ir ypatingi specialia ašmenų geometrija, kur plienas nuo penties tolygiai plonėja smaigalio link.

 "Samura HARAKIRI" serijos profesionalūs virtuviniai peiliai yra atsparūs dilimui, labai lengvi ir puikiai subalansuoti, tai idealus pasirinkimas profesionaliems virėjams ir šefams mėgėjams.

Samura
SHR-0250B

Specifiniai Kodai

5 peilių rinkinys Harakiri...

130,20 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį