• Nauja

Japoniškas peilis Satake Olive Black

82,60 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Japoniškas pagalbinis virtuvinis peilis Satake Olive Black. Jei šefo peilis skirtas pagrindiniams virtuvės darbams, o mažasis peilis- vaisių ir daržovių valymui ir smulkinimui, tai pagalbinis peilis yra universalus peilis, skirtas atlikti visas kitas užduotis, kai pirmieji peiliai netinka. Tai naudingas virtuvės įrankis, kurį galima naudoti įvairiems tikslams, pavyzdžiui, žuvų žvynų valymui, riestainių, bandelių duonos ar mėsos pjaustymui, tinka pjaustyti sumuštinius ar mažas ir vidutinio dydžio daržoves, skirtas pjaustyti žoleles ir atlikti bendrus virtuvės darbus. Taip pat puikiai tinka vidutinio dydžio vaisiams ir daržovėms pjaustyti, pavyzdžiui, didelėms bulvėms ir obuoliams, mažiems moliūgams ir agurkams pjaustyti.

Pagalbinis virtuvės peilis, kartu su šefo peiliu bei mažuoju peiliu, sudaro pagrindinių virtuvės peilių trejetą, kuris reikalingas kiekvienai virtuvei.

Japoniški peiliai- kodėl verta juos rinktis ?

Manoma, kad geriausi virtuviniai peiliai yra gaminami Japonijoje. Čia yra dvi vietovės, žinomos savo per amžius besitęsiančiomis metalo apdirbimo ir įrankių gamybos tradicijomis: Seki ir Tsubame-Sanjo. Japoniški peiliai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina savo virtuvinių peilių patikimumą ir aštrumą. Jie yra lengvesni, plonesni ir patvaresni nei vakarietiško stiliaus peiliai. Tradiciniams anglinio plieno japoniškiems peiliams reikia daugiau priežiūros, kad jie būtų geros būklės.

Kur ir kaip gaminami Satake peiliai ?

"SATAKE CUTLERY MFG. Co., Ltd." buvo įkurta 1947 m. Seki mieste, kuris yra žinomas kaip „ašmenų miestas“.  Įmonės tikslas- gaminti patikimus ir ilgaamžius virtuvės įrankius ir "SATAKE CUTLERY MFG. Co., Ltd." tęsia savo misiją- laikydamiesi aukščiausių kokybės standartų  kuria ir gamina pažangiausius virtuvinių peilių modelius sujungdami ilgametes kalvystės tradicijas su  šiuolaikinėmis technologijomis. Kvalifikuotų meistrų  kruopščiai pagaminti japoniški virtuvės peiliai – jų aistros savo darbui rezultatas.  

SATAKE CUTLERY MFG
807-661

Specifiniai Kodai

Japoniškas peilis Satake...

82,60 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį