• Nauja

Peilis Samura Damascus Nakiri SD-0043

152,60 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Kam naudojamas Nakiri peilis? 

Nakiri- tai pjaustymo peilis, kuriuo patogu smulkinti bekaulę mėsą ar žuvį, vaisius ar daržoves. Plati ir lygi peilio geležtė patogi perkeliant maistą nuo pjaustymo paviršiaus į puodą ar keptuvę. Samura Nakiri peilis pagamintas laikantis tradicinių japonų standartų, kurie buvo sukurti prieš šimtmečius samurajų kardams. Taigi, su šiuo tradiciniu japonišku daržovių peiliu galite pradėti pratintis prie idėjos, kad pjaustydami ir smulkindami rankoje laikote mažą kardą.

Kuo ypatingi Samura Damascus peiliai?

SAMURA DAMASCUS serijos peiliai- puikus pasirinkimas išmaniems maisto gaminimo entuziastams, vertinantiems eleganciją ir patikimumą. Originalus japoniškas daugiasluoksnis Damasko plienas VG-10 su 67 sluoksniais yra išskirtiniausias šios Samura serijos, skirtos tiek profesionalioms, tiek namų virtuvėms, bruožas. Damasko plienas istoriškai buvo naudojamas kardų gamyboje. Daugiasluoksnio plieno raštas traukia akį, tvirta polimerinė rankena puikiai gula į delną. Puikus šių peilių kokybės ir eksploatacinių charakteristikų derinys kartu su nuostabiu geležtės plieno sluoksnių raštu ir neįtikėtinu aštrumu sužavės net išrankiausią virtuvės šefą.

Kodėl Samura ?

Samura peiliai siūlo jums patirti nepakartojamą pjovimo jausmą.

Kai kiti gamintojai bando mažinti išlaidas, Samura tiki, kad tikram daiktui reikia didesnių investicijų. Štai kodėl Samura peiliai yra pagaminti iš atrinkto japoniško ir švediško plieno, grūdinto iki 58–61 HRC. Šie peiliai  yra pagaląsti neįprastu 17 laipsnių kampu, o daugelis Samura peilių serijų yra galandinami rankiniu būdu – nors tai daug brangesnis ir daug laiko reikalaujantis procesas. 

Šie puikūs peiliai gali būti puiki dovana daugeliu atvejų, pavyzdžiui, gimtadienio proga, Motinos ar Tėvo diena, Kalėdos, Šefo diena, Naujieji metai ir pan.

Samura
SD-0043

Specifiniai Kodai

Peilis Samura Damascus...

152,60 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį