DUONINĖ SU BAMBUKO LENTA PILKA 259302-VILDE-2022 LAIKINA

DUONINĖ SU BAMBUKO LENTA PILKA 259302

19,99 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Virtuvės duoninė pravers visiems, norintiems tinkamai laikyti duoną. Duoninė pasižymi įdomiu, moderniu dizainu. Iš bambuko medienos pagamintą dangtį taip pat galima naudoti kaip pjaustymo lentą.

Ypatybės:

  • Duoninė pagaminta iš aukštos kokybės pilkos spalvos plastiko su bambuko lentele. Duoninės išoriniai matmenys: 33 x 18,5 x 12 cm.
  • UŽDARYMAS - Ji turi iš bambuko medienos pagamintos lentelės formos uždarymą, kurį galima naudoti, pavyzdžiui, duonai pjaustyti.
  • NAUDINGA - duoninė leis mums tinkamai laikyti duoną, taip pat ilgiau išlaikyti ją šviežią.
  • MODERNUS DIZAINAS - duoninėje derinamas modernus dizainas ir natūralios medžiagos, dėl to ji atrodo elegantiškai ir puikiai dera bet kurioje virtuvėje.
  • SVARBU - Duoninė yra erdvi - į ją galima sudėti bet kokios rūšies duoną. Joje galite patogiai laikyti duoną, bandeles, chalvą ar kitą mėgstamą duoną.

Erdvi modernaus dizaino duoninė. Ji turi praktišką uždarymą - iš medžio pagamintą lentą, kurios dėka ją galime naudoti duonai pjaustyti. Ji itin įspūdingai atrodo virtuvėje. Dėl paprasto, klasikinio dizaino ji tiks bet kurioje virtuvėje. Rekomenduojame lentą du kartus patepti rapsų arba alyvuogių aliejumi, nuvalyti perteklių ir palikti kelioms valandoms. Tada kruopščiai nuplaukite karštame vandenyje, nušluostykite ir palikite visiškai išdžiūti. Taip apdorota lenta sugers mažiau drėgmės ir ilgiau išlaikys taisyklingą formą. Lentos negalima plauti indaplovėje. Originalus "Vilde" gaminys. Pagaminta pagal Europos standartus.

VILDE
259302

Specifiniai Kodai

DUONINĖ SU BAMBUKO LENTA...

19,99 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį