SILIKONINIS virtuvės įrankis 67 cm-ORION-Silikoniniai Pagalbininkai

TELESKOPINIS SILIKONINIS ŠEPETĖLIS 67 cm

9,97 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Kepant ant grotelių lengviau užtepti marinatą ant maisto. Dėl galimybės išskleisti iki 67 cm ilgio išvengiama pavojaus nusideginti rankas.

Produkto savybės:

  • Virtuvinis šepetėlis su teleskopine rankena puikiai tinka mėsai, pyragams ir maisto ruošimo įrankiams tepti. Jis apsaugos jūsų rankas nuo karščio kepant ant grotelių ir padės išvengti nudegimų nuo karštos orkaitės kepant. Prieš išskleidžiant šepetėlis yra 21 cm x 4 cm dydžio, o išskleistas pasiekia maksimalų 67 cm ilgį.
  • SOLIDUS - šepetėlio rankena pagaminta iš aukščiausios kokybės sidabro spalvos metalo. Šepetėlis pagamintas iš patvaraus rudo silikono, kuris yra atsparus aukštai temperatūrai nuo -40 °C iki +220 °C.
  • NAUDINGAS - Šepetys pravers sutepant šaltą ir karštą mėsą, tepant marinatus, tepant kiaušinius ant pyragų ir net glaistant kepinius. Taip pat naudinga sutepti virtuvės reikmenis, pavyzdžiui, formas ar keptuves.
  • PRAKTIŠKA - sulankstytas šepetėlis užima nedaug vietos stalčiuje, todėl yra labai praktiškas. Teleskopinė rankena leidžia reguliuoti šepetėlio ilgį pagal individualius poreikius ir leidžia dirbti skirtingame aukštyje, pavyzdžiui, tepant riebalus ar pilant maistą ant įkaitusios keptuvės ar grotelių.
  • Lengvas naudojimas - virtuvės šepetį lengva valyti tekančiu vandeniu ir plovimo skysčiu. Norėdami tinkamai prižiūrėti, neplaukite indaplovėje.

Teleskopinis virtuvės šepetys suteikia patogumo ir lankstumo tepant, pilant ir tepant įvairius ingredientus ant maisto. Jis puikiai tinka kepti ant grotelių, virti ir kepti. Dėl lankstaus šepetėlio galiuko lengva paskirstyti, pavyzdžiui, kiaušinio trynį arba aliejų ant tešlos paviršiaus. Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, kad būtų patogu naudoti. Originalus čekų prekės ženklo "Orion" gaminys. Pagamintas pagal Europos standartus.

ORION
142746

Specifiniai Kodai

TELESKOPINIS SILIKONINIS...

9,97 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį