Ketaus briketas 39cm 3 + 4L BANQUET-BANQUET-Keptuvės

Ketaus kepimo indas 39cm 3 + 4L BANQUET

103,31 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Ketaus indai puikiai saugo šilumą, todėl maistas kepa palaipsniui ir tolygiai. Jie taip pat puikiai veikia mūsų sveikatą. Naudojant natūralią ketaus medžiagą sumažinamas kenksmingų medžiagų, kurios patenka į maistą naudojant kitus indus, kiekis. Papildomas privalumas tas, kad gaminant maistą iš ketaus indų išsiskiria nedidelis kiekis geležies - mūsų organizmui būtino elemento. Tai neabejotinas privalumas, ypač žmonėms, sergantiems anemija.

Juodos spalvos paviršius išgautas unikaliu būdu - labai aukštoje temperatūroje augaliniame aliejuje išdeginant ketaus indus. Paviršius buvo papildomai oksiduotas, todėl sumažėja rūdžių jautrumas. Rekomenduojama periodiškai prižiūrėti indą, sutepant visą paviršių plonu maistinio aliejaus sluoksniu.

IŠSKIRTINĖ ketaus kepimo skardinė 39 x 26 x 14 cm, 3 + 4 l, ovali su dangčiu,

Juodos spalvos ketaus EXCELLENT ovalus kepimo indas su dangčiu, kurio talpa 3 + 4 l, matmenys 39 x 26 x 14 cm. Ketaus kepimo indas idealiai tinka kepti ir skrudinti orkaitėje, taip pat virti, troškinti ir kepti ant viryklės. Ketaus keptuvė idealiai tinka virti ir kepti. Tai tvirta medžiaga, kuri įkaitusi ilgai išlaiko šilumą ir tolygiai ją paskirsto, todėl ketaus keptuvėje maistas iškepa tolygiai, per trumpesnį laiką ir ekonomiškiau. Prieš naudodami keptuvę pirmą kartą, patepkite jos paviršių augaliniu aliejumi ir palaipsniui pradėkite ją kaitinti orkaitėje (pradėkite nuo mažos ugnies ir pamažu didinkite temperatūrą). Aliejui parudavus, gaminys įgauna nelimpančių savybių.

Tinka visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines.

BANQUET
A23076

Specifiniai Kodai

Ketaus kepimo indas 39cm 3...

103,31 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį