• −30%
Atsegama apvali kepimo forma BergHOFF Balance 28 cm-Berghoff-Kepimo Formos

Atsegama apvali kepimo forma BergHOFF Balance 28 cm

22,85 €
15,99 € Sutaupote 30%
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Su šia spyruokline kepimo forma galite rinktis: gardus sūrio pyragas, gardus "Viktorijos" sumuštinis ar dangiškas "Bundt" pyragas! Spyruoklinę formą su apvalia plokštele su bičių korio raštu galite naudoti plokščiam kepimui. Sklandus formos užrakto mechanizmas užtikrina sandarumą, o formos anglinio plieno medžiaga garantuoja tolygų kepimą, kad rezultatas kiekvieną kartą būtų tobulas.

KONSTRUKCIJA: nelimpanti anglinio plieno keptuvė 11" x 11" x 2,25", apvali, balansas. Pagaminta iš lengvo anglinio plieno ir padengta nelimpančia "Ferno-Green", netoksiška danga.

"FernoGreen" neprideganti kepimo danga: "BergHOFF" "Ferno-Green", 100 % netoksiška, joje nėra PFAS, PFOA, GEN-X, BPA, APEO, NMP ar PFOS - sveikiau, mažiau riebalų, nepriekaištingas maisto atskyrimas, puikus laidumas. Lengvai atlaisvinkite pyragus be jokių deformacijų, tiesiog atlenkdami rankenėlę, kad nuimtumėte keptuvę ir dugną. Deimantinės tekstūros dugnas, kuris padidina oro srautą, kad kepimas būtų tolygus ir maistas greitai išsiskirtų.

Atsparus aukštai temperatūrai: sukurtas taip, kad būtų patvarus ir dažnai naudojamas, lengvai valomas ir saugus naudoti orkaitėje iki 450 °F temperatūroje; rekomenduojama plauti rankomis.

3950556

Charakteristikos

Pristatymas
1 - 4 d.d.
Gaminio Medžiaga
Anglinis plienas
Paskirtis
Kepimui orkaitėje
Skersmuo
Ø 28 cm
Keptuvės Danga
Ferno Green

Specifiniai Kodai

Atsegama apvali kepimo...

22,85 € 15,99 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį