• −30%
KLAUSBERG ELEKTRINIS KAVOS MALŪNĖLIS KB-7603-Klausberg-Grūstuvės

KLAUSBERG ELEKTRINIS KAVOS MALŪNĖLIS KB-7603

30,10 €
21,07 € Sutaupote 30%
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Patogus ir greitas kavos malimas

Elektrinis kavos malūnėlis Klausberg KB-7603 - idealus sprendimas visiems aromatingos kavos mėgėjams. Naudodami šį prietaisą bet kuriuo metu galėsite mėgautis šviežiai sumalta intensyvaus skonio ir aromato kava. Malūnėlyje įrengtas 200 W variklis, kuris užtikrina greitą ir efektyvų kavos pupelių malimą.

Praktinės savybės

Klausberg KB-7603 kavos malūnėlis veikia AC220-240 V 50/60 Hz maitinimo režimu, todėl jį lengva įjungti į standartinį elektros lizdą. Dėl nedidelio dydžio jį lengva laikyti ir statyti ant virtuvės stalviršio, neužimant daug vietos. Be to, dėl 200 W galios malimo procesas yra itin greitas ir efektyvus.

- Priklausomai nuo to, kiek laiko veikia variklis, galite gauti smulkiai arba stambiai sumaltą kavą.

- Naudojant rankinius kavos virimo aparatus, stūmoklinius ir kolbinius kavos virimo aparatus, rekomenduojama malti trumpiau, kad gautumėte stambiau sumaltus kavos gabalėlius.

Patikimumas ir ilgaamžiškumas

Kavos malūnėlis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina patikimumą ir ilgalaikį naudojimą. Dėl tvirtos konstrukcijos malūnėlis yra atsparus mechaniniams pažeidimams, o jo priežiūra labai paprasta. Visas malūnėlio dalis lengva išardyti ir nuplauti, todėl ilgai išlaikysite puikią jo būklę.

Daugiafunkciškumas ir universalumas

Kavos malūnėlis Klausberg KB-7603 ne tik mala kavos pupeles, bet gali būti naudojamas ir kitiems ingredientams, pavyzdžiui, riešutams ar prieskoniams, malti. Naudodami šį prietaisą galėsite mėgautis šviežiai sumaltais ingredientais patiekaluose ir gėrimuose. Be to, dėl paprasto valdymo malūnėlis idealiai tinka tiek profesionalams, tiek mėgėjams eksperimentuoti su kava. Daugiau nelaukite - užsisakykite elektrinį kavos malūnėlį Klausberg KB-7603 jau šiandien ir mėgaukitės šviežiai maltos kavos aromatu kiekvieną rytą!

KB-7603

Specifiniai Kodai

KLAUSBERG ELEKTRINIS KAVOS...

30,10 € 21,07 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį