MEDINIS INDAS GREITAJAI ARBATAI 259348-VILDE-Dubenėliai ir Indeliai

MEDINIS INDAS ARBATAI 259348

17,94 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Industrinio LOFT stiliaus arbatos maišelių organizatoriaus formos indas. Jį naudodami galime patogiai ir patraukliai laikyti mėgstamas arbatas. Konteineryje ne tik palaikysite tvarką virtuvėje, bet ir arbatos ilgiau išlaikys savo aromatą. Konteinerį rekomenduojama naudoti tiek namuose, tiek maitinimo įstaigose. Arbatos organizatorius taip pat yra puiki dovanų idėja arbatos mėgėjams. Pagaminta pagal Europos standartus.

  • PRINCIPAS - talpykla arbatos maišeliams laikyti. Jame yra 9 skyriai, į kuriuos galime sudėti mėgstamas arbatas. Indas yra 24 x 24 x 7,5 cm dydžio. Skyrelių matmenys - 7 x 7 x 6 cm.
  • SOLIDUS - arbatos indas pagamintas iš MDF ir turi juodos spalvos dangtelį su stiklu. Dėl papildomo užrašo "BISTRO COFFEE BAR" ant indo priekio ir užrašo "BISTRO TEA" ant dangtelio jis atrodo labai ryškiai. Jis yra patvarus ir atsparus pažeidimams.
  • UŽDARYMAS - indas yra rakinamas, o ant dangčio sumontuoti du vyriai, kad jį būtų patogu atidaryti ir uždaryti.
  • FUNKCIONALUMAS - laikant arbatas arbatos skyriuje, jos ilgiau išlaikys aromatą ir šviežumą. Devyniuose skyriuose galėsite atskirti skirtingų skonių arbatas.
  • Patogu - indą labai patogu naudoti, jame galėsite suskirstyti skirtingų skonių ir rūšių arbatas. Stiklinis dangtelis leidžia matyti dėžutės turinį jos neatidarant.
VILDE
259348

Specifiniai Kodai

MEDINIS INDAS ARBATAI 259348

17,94 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį