MEDINIS BARMENO PURKŠTUVAS MOJITO GĖRIMAMS BANQUET-BANQUET-2022 LAIKINA

MEDINIS BARMENO TRINTUVAS MOJITO GĖRIMAMS BANQUET

9,97 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

  • BARMENAMS - 22 cm ilgio barmeno trintuvas. Itin naudingas gaminant gėrimus. Puikiai tinka ruošiant mojito gėrimą.
  • MEDIENA - Pagaminta tik iš aukščiausios kokybės buko medienos. Lengvai susidoroja su citrusinių vaisių, cukraus ar žolelių smulkinimu. Itin patvarus.
  • Tvirta - trintuvas yra tvirtas ir patogus naudoti. Dėl profiliuotos rankenos jis labai gerai laikosi rankoje. Baigtas dantukais, kurie užtikrins tikslų produktų smulkinimą.
  • VERSATILUS - trintuvas pravers tiek profesionaliems barmenams, tiek žmonėms, norintiems namuose pasigaminti mėgstamą gėrimą.
  • VERSATILUS - trintuvas pravers smulkinant citrusinius vaisius, cukrų ir žoleles, kurių reikia gėrimui paruošti, tačiau jį taip pat galime naudoti riešutams, šokoladui, česnakui ir prieskoniams smulkinti. Be to, juo galime smulkinti vaistus.

Barmeno trintuvas yra 22 cm ilgio ir 3 cm skersmens. Pagamintas tik iš buko medienos. Užbaigtas dantukais. Dėl profiliuotos rankenos jis itin tvirtas ir patogus naudoti. Puikiai tinka gėrimams, pvz., mohito, ruošti. Jį taip pat galima naudoti virtuvėje riešutams, šokoladui, žolelėms ir vaistams smulkinti. Barmeno tirintuvu naudosis ir profesionalai, ir pradedantieji, norintys namuose pasigaminti mėgstamą gėrimą iš žolelių, cukraus ar citrusinių vaisių. Tinkamai naudojamas, trintuvas tarnaus daugelį metų; jo negalima plauti indaplovėje.

BANQUET
A00652

Specifiniai Kodai

MEDINIS BARMENO TRINTUVAS...

9,97 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį