ALIEJAUS IR ACTO BUTELIŲ RINKINYS STOVE-EXCELLENT HOUSWARE-Virtuviniai įrankiai

ALIEJAUS IR ACTO BUTELIŲ RINKINYS STOVE

21,22 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Dviejų stiklinių butelių su dozatoriais rinkinys metaliniame stove. Jie puikiai tinka kaip buteliukai aliejui, actui ar kitiems skystiems prieskoniams.

  • APLINKA - Dviejų butelių aliejui arba actui rinkinys stove. Kiekvieno butelio talpa - 290 ml. Buteliukų matmenys: dydis - 4,5 x 4,5 x 24 cm. Išoriniai stovo su buteliais matmenys: 14 x 6 x 26 cm.
  • Patogus tvarkymas - aliejaus ir acto buteliuose yra dozatorius, kuris sulėtina aliejaus ar acto tekėjimą. Buteliukai sudėti į stovą, kuris užtikrins, kad vienu metu būtų patogu nešiotis du buteliukus.
  • SOLIDUMAS - buteliai pagaminti iš aukštos kokybės skaidraus stiklo, todėl galima matyti jų turinį. Stovas pagamintas iš sidabrinės spalvos nerūdijančio plieno.
  • VERSATILUS - buteliai puikiai tinka naudoti ne tik namuose, bet ir viešojo maitinimo įstaigose. Naudingi picerijoje alyvuogių aliejui ir actui patiekti.
  • DEKORATYVUMAS - buteliuose galėsite patraukliai laikyti alyvuogių aliejų ir actą. Butelis su aromatizuotu aliejumi pats savaime yra puošmena.

Dviejų stiklinių butelių rinkinys patalpintas patogiame stove kartu su dozatoriumi. Jie puikiai tinka alyvuogių aliejui ir actui laikyti ir patiekti. Butelio viršuje yra praktiškas dozatorius, kuris apsaugo mus nuo aliejaus išsiliejimo ir leidžia pamatuoti reikiamą kiekį. Naudinga tiek namuose, tiek viešojo maitinimo įstaigose. Būtinas rinkinys itališkos virtuvės mėgėjams. Pagaminta pagal Europos standartus.

EXCELLENT HOUSWARE
152306

Specifiniai Kodai

ALIEJAUS IR ACTO BUTELIŲ...

21,22 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį