ALIEJAUS IR ACTO BUTELIŲ RINKINYS ORION-ORION-Virtuviniai įrankiai

ALIEJAUS IR ACTO BUTELIŲ RINKINYS ORION

21,36 €
Su PVM
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Dviejų stiklinių butelių su dozatoriais rinkinys mediniame stovelyje. Jie puikiai tiks kaip buteliukai aliejui, actui ar kitiems skystiems prieskoniams.

  • APLINKA - dviejų stiklinių butelių su dozatoriais mediniame stovelyje rinkinys. Kiekvieno butelio talpa - 300 ml.
  • PATOGŪS - aliejaus ir acto buteliai su dozatoriais, kuriuose sumontuotas aliejaus ar acto tekėjimą sulėtinantis dozatorius.
  • SOLIDUS - buteliai pagaminti iš aukštos kokybės skaidraus stiklo. Dozatorius pagamintas iš chromuoto metalo, stovas - iš pušies medienos.
  • VERSATILUS - rinkinys idealiai tinka naudoti ne tik namuose, bet ir viešojo maitinimo įstaigose. Naudingas picerijoje alyvuogių aliejui patiekti.
  • DEKORATYVUS - rinkinys leis efektingai eksponuoti alyvuogių aliejų. Aromatizuotas aliejus jame atrodys ypač įspūdingai.

Dviejų stiklinių butelių rinkinys kartu su mediniu stovu. Skirtas aliejui ir actui laikyti. Idealiai tinka naudoti ne tik namuose, bet ir restorane ar bare. Skaidrus stiklas leis patraukliai laikyti aromatinius aliejus. Buteliukų gale yra praktiškas dozatorius, kuris apsaugo nuo išsiliejimo ir leidžia pamatuoti reikiamą aliejaus kiekį. Dėl medinio stovo buteliukus galėsime laikyti jiems skirtoje vietoje. Siekdami išlaikyti gražią išvaizdą, nerekomenduojame plauti butelių indaplovėje. Originalus čekų prekės ženklo "Orion" gaminys. Pagamintas pagal Europos standartus.

ORION
152365

Specifiniai Kodai

ALIEJAUS IR ACTO BUTELIŲ...

21,36 €
Panašios Prekės ( 8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį