• Nauja
Damasko plieno peilis KAMAZAKI KZI219KN

Damasko plieno peilis KAMAZAKI KZI219KN

85,68 €
Su PVM
Damasko plieno peilis KAMAZAKI, Santoku peilis, 18 cm, KZI219KN
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Nemokamas Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

„Kamazaki” peiliai, įkvėpti meistriškų Samurajų kardų kaldinimo tradicijų, vertinami aukščiausios klasės profesionalų bei ambicingų šefų-mėgėjų. Jie pagaminti iš naujoviško, nerūdijančio VG-10 Damasko plieno, turinčio 67 sluoksnius. Šis plienas yra ypač atsparus korozijai ir itin kietas – dėl šios priežasties peilių ašmenys taip ilgai išlieka aštrūs.

„Kamazaki“ peilių geležtė yra pagaminta iš 67-ių sluoksnių japoniško Damasko plieno. Vidurinysis geležtės sluoksnis, vadinamoji peilio geležtės šerdis, yra užgalandama kampu. Peilio šerdis pagaminta iš japoniško VG-10 plieno, kuris yra užgrūdinamas iki ~58±2 HRC kietumo.
VG-10 šerdis yra 67-asis vidurinis sluoksnis, apsaugotas 66 kitų plieno sluoksnių, sukuriančių ne tik trapesnės šerdies apsaugą, bet ir išskirtinį dizainą.

Visuose „Kamazaki” peiliuose puikiai dera rankų darbo apdaila bei nepaprastas tikslumas, idealiai išgaląsti ašmenys, užtikrinantys neprilygstamą aštrumą bei puikiai subalansuotas peilio svoris, neleidžiantis pavargti rankoms.

Kiekvienas „Kamazaki” peilis – tai unikalus meno kūrinys bei japonų meno dalis, kurioje susijungia technologijos, dizainas bei išskirtinis rankų darbas.

Kamazaki „Santoku“ peilis yra pagamintas iš 67 sluoksnių Damasko plieno. Jis pasižymi išskirtine kokybe, yra ypatingai aštrus bei ilgaamžis. Šio peilio ašmenys papuošti inovatyvia, dekoratyvinio rašto graviravimo technologija, kuri jį paverčia unikaliu meno kūriniu. Dėka paprastos ir elegantiškos rankenos, sukuriamas kontrastas tarp funkcionalumo bei prabangaus ašmenų ornamentų.

„Santoku“ išvertus iš japonų k. reiškia trys privalumai, nes juo galima pjaustyti riekelėmis, smulkinti ir pjaustyti kubeliais visus tris pagrindinius produktus - mėsą, daržoves ir žuvį. Tai tradicinis, japoniškas peilis, nepakeičiamas tikriems virtuvės šefams.

Kamazaki “Santoku“ peilio savybės:

• Geležtės ilgis: 18 cm;

• Peilio rankena: 14 cm;

• Peilio ašmenys pagaminti iš VG10 plieno;

• Medinė, aštuonkampė rankena;

• Tvirtas ir ilgaamžis įrankis;

• Patogiai laikomas rankoje;

• Pjovimo kontrolė ir stabilumas;

• Unikalus, išskirtinis dizainas.

Kamazaki
KZI219KN

Specifiniai Kodai

Damasko plieno peilis...

85,68 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį